Xenical försäljning i Stockholm, köpa billiga Xenical

xenical
Xenical används för att hantera fetma hos vuxna och ungdomar från 12 år och äldre. Det används också för att minska risken för viktökning efter tidigare viktförlust . Xenical är en gastrointestinal lipasinhibitor. Det fungerar genom att hämma nedbrytning av fett från kosten och bör användas med ett reducerat kalori.

INSTRUKTIONER

Använd Xenical enligt anvisningar från din läkare.
Ta Xenical genom munnen eller inom 1 timme efter varje huvudmåltid som innehåller fett (upp till 3 per dag).
Om en måltid missas eller inte innehåller något fett, inte ta en dos av Xenical.
Du kan ta Xenical i kombination med en något reducerad kalorier till 3 gånger dagligen. Varje gång du tar Xenical bör vara din mat som innehåller mer än 30% av kalorierna från fett.
Du bör multivitamintillskott som innehåller vitaminerna A, D, E och K för att säkerställa korrekt výživy.Dodatek bör tas minst 2 timmar före eller efter administrering av Xenical, som vid sänggåendet.
Om du också ta sköldkörtelhormon (t.ex.. Levotyroxin), inte ta det inom 4 timmar före eller efter Xenical. Rådgör med din läkare om du har några frågor.
Om du tar ciklosporin, inte ta det inom 2 timmar före eller efter Xenical. Rådgör med din läkare om du har några frågor.
Om du missar en dos av Xenical, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till din vanliga rutin. Ta inte två doser på en gång.

DOSERING

Den rekommenderade dosen är en 120 mg kapsel via munnen med vätska vid varje huvudmåltid som innehåller fett. Doser högre än 120 mg tre gånger om dagen har inte visats ge ytterligare nytta för viktminskning.

Du bör försöka att följa en hälsosam kost plan som den utvecklats av American Heart Association. Efter detta äter planen kan hjälpa dig att gå ner i vikt och samtidigt minska några av de möjliga gastrointestinala effekter kan uppstå när man tar Xenical.