Levitra försäljning i Stockholm, köpa billiga Levitra

Levitra är ett läkemedel Bayer läkemedel för behandling av erektil dysfunktion, även känd som manlig impotens. Den låga dosen av Levitra försäkrar patienter som inte kan drabbas av biverkningar av andra läkemedel mot erektil dysfunktion, en säker och effektiv behandling för att förbättra erektionen.

  • Snabb effekt på mindre än 30 minuter
  • Effektiv upp till 5 timmar
  • Levitra tillgängligt i 5mg, 10mg och 20mg
  • Lämplig för män med diabetes, högt blodtryck och högt kolesterol

Hur Levitra Arbete?

Levitra är som aktiv beståndsdel vardenafil, vars funktion är att öka blodflödet till penis och därmed behandla erektil dysfunktion.

Vardenafil är en stark vasodilator som kan slappna av musklerna runt penis så att när sexuellt stimulerad, att blodkärlen vidgas och kan ta emot mer blodflödet, vilket leder till starka och varaktiga erektioner.

Tack vare detta, är det lättare för en man att uppnå en stark och varaktig erektion, som inte kommer att försvinna med penetration. Levitra har genomgått flera kliniska studier har visat att det tar bara 15 minuter att träda i kraft, vilket ger dig större spontanitet i sexuella relationer. Effekterna av Levitra kan pågå i upp till 5 timmar, under vilken kan uppnå en erektion vid sexuell stimulering.

Doser av Levitra

En av anledningarna Levitra har färre biverkningar än andra behandlingar mot erektil dysfunktion beror på att med en mindre dos av Levitra erhålles samma resultat. Vardenafil är en stark vasodilator, som förekommer i doser om 5 mg, 10 mg och 20 mg. Läkare rekommenderar att börja med den mellanliggande dos och öka den eller minska den om så önskas eller upplever biverkningar respektive effekter inte uppnås.

En dos av 5 mg Levitra är ofta förskrivs till män som uppvisar tidiga tecken på erektil dysfunktion som en sporadisk svårt att upprätthålla en erektion under samlag.

De flesta män använder Levitra dos av 10 mg, vilket motsvarar 50 mg dos av Viagra. Det är allmänt används av män mellan 40 och 60 år som har svårt att få erektion och bibehålla det ofta, även om de är sexuellt upphetsad.

Den högsta dosen är den dos av Levitra 20 mg, indicerat för män med svår impotens som har svårt att få erektion när du vill ha sex.

Hos äldre patienter, bör den första dosen ges vid en dos på 5 mg ökas endast och effektivitet äventyras och enligt historien om patienten.