Diflucan försäljning i Stockholm, köpa billiga Diflucan

Diflucan jeantimykotikum antibiotikum som används för att behandla svampinfektioner kallas candidiasis. Denna medicin ordineras för behandling av denna typ av infektion i slidan, hals- och svampinfektioner, urinvägsinfektioner, peritonit, och lunginflammation. Diflucan dödar känsliga svampar genom att interferera med bildningen av svampens cellmembran.

Dosering och riktning

Ta det oralt en gång dagligen, med eller utan användning av ett mått. Ta det vid samma tidpunkt varje dag om du vill få det bästa resultatet med ett fullt glas vatten. Diflucan få dig att må bättre efter 24 timmar. Men dina symptom försvinna helt efter några dagar. Om det inte finns någon förändring i din hälsa efter några dagar, kontakta din läkare omedelbart.
Vuxendos skiljer sig från den typ och svårighetsgrad av infektionen och består av:
1) Genital trast – 150 mg engångsdos
2) Mucosal trast – dos beror på var infektionen senachází 50 mg en gång dagligen under månaden.
3) svampinfektion i huden – 50 mg en gång dagligen i 2-4 veckor;
4) Interna svampinfektioner i 400 mg den första dagen, sedan 200 400 mg en gång dagligen i 6-8 veckor eller längre vid behov.
5) För att stoppa dig från att få svampinfektioner – 50 400 mg en gång dagligen medan du har en risk att få en infektion;
6) För att stoppa infektioner orsakade av Cryptococcus från att återvända – 100 – 200 mg en gång dagligen på obestämd tid
Dosering för barn 4 veckor till 15 år gamla också olika från typ av infektion och består:
1) mukosala infektioner – 3 mg / kg en gång dagligen;
2) interna svampinfektioner – 6-12mg / kg en gång dagligen;
3) förebygga svampinfektioner – 3-12mg / kg en gång dagligen, medan risken för infektion.
För barn 2-4 veckor gamla är det samma dos som ovan men en gång var 2 dagar. Den maximala dosen 12 mg / kg varje 2 dagar.
Hos barn yngre än 2 veckor är samma dos som ovan men en gång var 3 dagar. Gör inte mer än 12 mg / kg var 3 dagar.
Obs: denna instruktion som presenteras här bara för utvärdering. Det är väldigt nödvändigt att konsultera en läkare innan du använder. Detta kommer att hjälpa dig att få bästa resultat.

Observera

För vaginal jäst infektioner, läkare ordinera vanligtvis en enda dos av Diflucan. Om svampinfektion inte förbättras efter 5 dagar, kontakta din läkare så snart som möjligt. Var försiktig med detta läkemedel om din historia är njur- eller leversjukdom. Även ovanligt, kan detta läkemedel orsaka yrsel, och därmed vara mer uppmärksam när du kör bil eller använder maskiner. Begränsa alkoholintag. Diflucan ska inte användas under graviditet, bli gravid eller ammande utan läkares råd. Använd inte före amning utan läkares rekommendation.